Vi söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag i Östersund

Avdelningen söker nu en läkare inom gastroenterologi- och hepatologi. Enheten har ett nära samarbete med mag- och tarmmottagningen och dialysavdelningen. Här vårdas patienter med sjukdomar i mag-tarmkanalen, lever och njurar.

I arbetet ingår sedvanligt avdelningsarbete med rondarbete samt endoskopier, gastroskopier och koloskopier. Erfarenhet av endoskopi och kunskap inom allmän internmedicin för avdelningsarbete som överläkare är ett krav.

Varmt välkommen med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Att arbeta som gastroenterolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkararbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åwdpvcsfvw fartiqy, Ykkpsj
Tidsperiod
51-3 (2023), 6 (2023)-49 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bcnghndjo df Åsrybcoad
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka