Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Östersund

Specialist sökes för spännande uppdrag på denna klinik.Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Uppdraget innefattar såväl som öppen- som slutenvård. Möjlighet till jourer kan eventuellt finnas vid intresse.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som allmänpsykiatriker via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Östersund en spännande plats för läkarjobb

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åqgnemehyr eibpmcgeqnct ÅWV
Tidsperiod
7, 15, 17, 23-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åegblludue uurrnto ÆOFYLTIBP
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka