Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Östersund

Verksamheten söker efter en specialist i psykiatri för att arbeta på deras öppenvårdsmottagning för patienter med neuropsykiatriska sjukdomar. Som specialist på kliniken kommer du att spela en avgörande roll i att tillhandahålla högkvalitativ vård och behandling till patienterna med psykiska sjukdomar.

Du kommer att samarbeta med deras team av vårdpersonal för att ge en personcentrerad vård och hjälp till patienterna med psykiska sjukdomar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Om detta låter intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänpsykiatriker

Som allmänpsykiatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänpsykiatriker.

Östersund en spännande plats för läkaruppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbdtckdnh uuumgmuiningngdpa gsackcsnftry EFW
Tidsperiod
51-21 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eodsbnfqa ci aff aa ÅHLEQDGUL
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka