Bemanningsuppdrag för allmänpsykiatriker i Östersund

Verksamheten söker efter en specialist i psykiatri för att arbeta på deras öppenvårdsmottagning för patienter med neuropsykiatriska sjukdomar. Som specialist på kliniken kommer du att spela en avgörande roll i att tillhandahålla högkvalitativ vård och behandling till patienterna med psykiska sjukdomar.

Du kommer att samarbeta med deras team av vårdpersonal för att ge en personcentrerad vård och hjälp till patienterna med psykiska sjukdomar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Om detta låter intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Att ta läkararbete som allmänpsykiatriker via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æwwkeqdxx fiidbivdgklcwbflb aniclvjfykxy BRW
Tidsperiod
37-39, 43, 45-46, 48, 52-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cadydfcrf ig cab eg ÅPKTTTWRR
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka