Ledigt jobb för specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin

Läkare sökes till rehabklinik som bedriver både sluten- och öppenvård. Deras uppdrag är rehabilitering för personer i vuxen ålder med neurologisk sjukdom, hjärn-, ortoped- eller ryggmärgsskada.

Som läkare blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans med patienten i fokus. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på rehabklinik. Du kommer att arbeta både på vårdavdelning och i öppenvården.

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom rehabiliteringsmedicin.

Läkartjänst via Agila specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Östersund en spännande plats för läkararbete

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åkibqknhlg eecelxe, Gbhgmdptilcmj
Tidsperiod
14, 19, 22
Efterfrågad kompetens
Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Renohgoyråcsa ci cba ab Æqbuiguhw
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka