Allmänläkare sökes till jobb i Östhammar

Söker du ett intressant och utvecklande uppdrag inom primärvården?

Denna jourmottagning har just nu behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten. Här väntar ett varierande och stimulerande arbete.

Du kommer att möta patienter i alla åldrar som söker vård för enklare åkommor såväl som för kroniska sjukdomar. Både akuta och planerade patientbesök förekommer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat undersökningar, diagnostisering, behandling, remisshantering och receptförskrivning.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkarjobb i Östhammar

Östhammar fick stadsprivilegier redan 1368 men hette då bara Hamar. Under 1800-talet var kommunen en väldigt populär bad- och semesterort tack vare sitt perfekta läge i Roslagen. Promenare runt charmiga Rådhustorget bland dess restauranger och små butiker eller ta dig ner till hamnen där man kan fika eller strosa runt bland små stånd som säljer olika typer av lokala hantverk. Man kan också hänga på en guidad stadstur där man får veta allt om stadens händelserika historia. Här kan man också besöka Forsmarks bruk som är ett av landets bäst bevarade byggnadsminnen. Man tror att man tillverkade järn här redan under 1400-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Östhammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æqadstjmj ranaxcchmxdfds
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sabhyicbscæymq c cgf ab Åirfdlvpq
Region/kommun
Uppsala/Östhammar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka