Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Östhammar

Söker du ett intressant och utvecklande uppdrag inom primärvården?

Denna jourmottagning har just nu behov av en läkare som kan stärka upp verksamheten. Här väntar ett varierande och stimulerande arbete.

Du kommer att möta patienter i alla åldrar som söker vård för enklare åkommor såväl som för kroniska sjukdomar. Både akuta och planerade patientbesök förekommer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat undersökningar, diagnostisering, behandling, remisshantering och receptförskrivning.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkararbete i Östhammar

Östhammar fick stadsprivilegier redan 1368 men hette då bara Hamar. Under 1800-talet var kommunen en väldigt populär bad- och semesterort tack vare sitt perfekta läge i Roslagen. Promenare runt charmiga Rådhustorget bland dess restauranger och små butiker eller ta dig ner till hamnen där man kan fika eller strosa runt bland små stånd som säljer olika typer av lokala hantverk. Man kan också hänga på en guidad stadstur där man får veta allt om stadens händelserika historia. Här kan man också besöka Forsmarks bruk som är ett av landets bäst bevarade byggnadsminnen. Man tror att man tillverkade järn här redan under 1400-talet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Östhammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbtyjalad lxxdgrmtmwyhqw
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cpafoxmqllåxml d eaf hf Æxknnstml
Region/kommun
Uppsala/Östhammar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka