Agila söker allmänläkare till uppdrag i Östhammar

Välkommen som läkare till denna vårdcentral där du möter patienter såväl fysiskt som digitalt.

Här arbetar läkare, distriktssköterska, sjukgymnast, dietist, psykolog och kurator i team för att tillsammans ge varje patient bästa möjliga vård. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och tidsbokade patienter.

Till denna tjänst söker vi en allmänspecialist alternativt en läkare med god primärvårdsvana.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkartjänst i Östhammar

Östhammar fick stadsprivilegier redan 1368 men hette då bara Hamar. Under 1800-talet var kommunen en väldigt populär bad- och semesterort tack vare sitt perfekta läge i Roslagen. Promenare runt charmiga Rådhustorget bland dess restauranger och små butiker eller ta dig ner till hamnen där man kan fika eller strosa runt bland små stånd som säljer olika typer av lokala hantverk. Man kan också hänga på en guidad stadstur där man får veta allt om stadens händelserika historia. Här kan man också besöka Forsmarks bruk som är ett av landets bäst bevarade byggnadsminnen. Man tror att man tillverkade järn här redan under 1400-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Östhammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ærowergqd KM
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aidalkwppæqvf d abifc ÆIPOUDYGO
Region/kommun
Uppsala/Östhammar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka