Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Överkalix

Är du redo för ett nytt uppdrag?

På denna hälsocentral får du träffa patienter i livets alla olika skeenden. Hälsocentralen bedriver även akutverksamhet med ambulansverksamhet dygnet runt. I anslutning till läkarmottagningen finns en akutavdelning med fem vårdplatser. Uppdraget omfattar sedvanligt primärvårdsarbete med planerad och akut mottagning. Även ronder på obs-avdelningen ingår i rollen.

Verksamheten söker en allmänspecialist alternativt en läkare med god primärvårdsvana..

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Överkalix

Genomkorsad av polcirkeln och omsluten av en nationalälv mitt i norra Europas barrskogsbälte ligger Överkalix. Här möts dåtid och nutid och här levererar naturen ett av landets godaste kranvatten som vunnit pris vid flera tillfällen Överkalix har storslagna naturmiljöer som inte attraherar massor av turister utan även filmproduktioner. Från kortfilm till spelfilmer som Järngänget och filmen Jägarna 2. Överkalix sommarmarknad återkommer alltid tredje helgen i juli varje år och har cirka 40.000 besökare varje år. Redan i början av ”marknadsveckan” kan man ta del av olika aktiviteter ute i byarna och i centralorten. Varje år hälls även en höstmarknad, även kallad Mikaelmarknaden.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Överkalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æhhjrsdvg TV
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uyqxoekwa. id dgc ba ÅBBRFACLO
Region/kommun
Norrbotten/Överkalix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka