Agila söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Överkalix

Är du redo för ett nytt uppdrag?

På denna hälsocentral får du träffa patienter i livets alla olika skeenden. Hälsocentralen bedriver även akutverksamhet med ambulansverksamhet dygnet runt. I anslutning till läkarmottagningen finns en akutavdelning med fem vårdplatser. Uppdraget omfattar sedvanligt primärvårdsarbete med planerad och akut mottagning. Även ronder på obs-avdelningen ingår i rollen.

Verksamheten söker en allmänspecialist alternativt en läkare med god primärvårdsvana.

Läkarjobb via Agila läkare

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Överkalix

Genomkorsad av polcirkeln och omsluten av en nationalälv mitt i norra Europas barrskogsbälte ligger Överkalix. Här möts dåtid och nutid och här levererar naturen ett av landets godaste kranvatten som vunnit pris vid flera tillfällen Överkalix har storslagna naturmiljöer som inte attraherar massor av turister utan även filmproduktioner. Från kortfilm till spelfilmer som Järngänget och filmen Jägarna 2. Överkalix sommarmarknad återkommer alltid tredje helgen i juli varje år och har cirka 40.000 besökare varje år. Redan i början av ”marknadsveckan” kan man ta del av olika aktiviteter ute i byarna och i centralorten. Varje år hälls även en höstmarknad, även kallad Mikaelmarknaden.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Överkalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æaiedyqww TH
Tidsperiod
26-30, 32-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gjpwyayha. fd ÅVKBDHPSO
Region/kommun
Norrbotten/Överkalix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka