Neonatolog sökes till jobb i Agder

Är du ute efter en stimulerande och utvecklande arbetsutmaning? Sjukhuset söker flera medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Ditt arbete kommer att vara spännande och utvecklande, med varierande tempo. På den här arbetsplatsen kommer du att ta hand om patienter som behöver genomgå olika typer av röntgenundersökningar, såsom lung- eller skelettröntgen, magnetkameraundersökningar, datortomografi, kärlröntgen och ultraljud.

Här kommer du att vara en viktig del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter.

Att ta läkarjobb som neonatolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som neonatolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkarjobb i Agder

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eønncutyw matwxqr WT
Tidsperiod
8-9, 11-15, 20-21
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aøoyiojkl khruswa GV, Lhoabcmx gaf Rsvysruvj, eeec Rdoauuxtqqik
Region/kommun
Agder/Ensvesk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka