Vi söker specialistläkare inom beroendemedicin till uppdrag i Agder

Läkare sökes för spännande och givande uppdrag på alkohol- och missbruksavdelning.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare inom missbruk, Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet är önskvärt.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som specialistläkare inom beroendemedicin ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Agder en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cøybtycvc hmg, Qwtj - Uqm
Tidsperiod
40-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Beroendemedicin eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fndjemwyjwv cba igig SYJILIBD
Region/kommun
Agder/Fdjynnv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka