Vi söker hematolog till uppdrag i Agder

Verksamheten är ett av de tre offentliga sjukhusen inom Sykehuset i Sydnorge och är ett regionsjukhus.

Sjukhuset har moderna faciliteter och är centraliserat geografiskt med fullständiga kliniska, kirurgiska, medicinska och psykiatriska ingrepp och behandlingsrelaterade erbjudanden. Sjukhuset erbjuder både akutsjukvård och öppenvård

Verksamheten söker en specialist i internmedicin och endokrinologi. Måste behärska norska/skandinaviska språket på hög nivå i tal och skrift. Arbetsuppgifter kommer att avtalas med eventuella sökande.

Läkarjobb hos Agila hematolog

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkarjobb i Agder?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vubylpndtoau twc, Qvuryqk
Tidsperiod
50-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Hematologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hkhjduuw cda bdcd TTNXNJDWWUKL P
Region/kommun
Agder/Decnyghmgqer
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka