Agila söker hematolog till uppdrag i Agder

Verksamheten är ett av de tre offentliga sjukhusen inom Sykehuset i Sydnorge och är ett regionsjukhus.

Sjukhuset har moderna faciliteter och är centraliserat geografiskt med fullständiga kliniska, kirurgiska, medicinska och psykiatriska ingrepp och behandlingsrelaterade erbjudanden. Sjukhuset erbjuder både akutsjukvård och öppenvård

Verksamheten söker en specialist i internmedicin och endokrinologi. Måste behärska norska/skandinaviska språket på hög nivå i tal och skrift. Arbetsuppgifter kommer att avtalas med eventuella sökande.

Att ta läkarjobb som hematolog via Agila

Trivs du med att arbeta som hematolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför läkartjänst i Agder?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhwundwjvljq dpo, Leatqgg
Tidsperiod
9-52
Efterfrågad kompetens
Hematologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uslsyksb ggd gded UXNAEUWCDRFX S
Region/kommun
Agder/Ikxtcdtoxtmv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka