Bemanningstjänst för kardiolog i Agder

Verksamheten är ett av de tre offentliga sjukhusen inom Sykehuset i Sydnorge och är ett regionsjukhus.

Sjukhuset har moderna faciliteter och är centraliserat geografiskt med fullständiga kliniska, kirurgiska, medicinska och psykiatriska ingrepp och behandlingsrelaterade erbjudanden. Sjukhuset erbjuder både akutsjukvård och öppenvård

Verksamheten söker en specialist i internmedicin och endokrinologi. Måste behärska norska/skandinaviska språket på hög nivå i tal och skrift. Arbetsuppgifter kommer att avtalas med eventuella sökande.

Att ta bemanningsuppdrag som kardiolog via Agila läkarbemanning

Som kardiolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkarjobb i Agder

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Srnqrihrncxg leh, Uhtgnqg
Tidsperiod
16-52
Efterfrågad kompetens
Hematologi eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Plywwkik gdb ebid PJLQNLCRHHFB J
Region/kommun
Agder/Dlaxwebhsejo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka