Internmedicinare sökes till uppdrag i Agder

Verksamheten är ett av de tre offentliga sjukhusen inom Sykehuset i Sydnorge och är ett regionsjukhus.

Sjukhuset har moderna faciliteter och är centraliserat geografiskt med fullständiga kliniska, kirurgiska, medicinska och psykiatriska ingrepp och behandlingsrelaterade erbjudanden. Sjukhuset erbjuder både akutsjukvård och öppenvård

Verksamheten söker en specialist i internmedicin och endokrinologi. Måste behärska norska/skandinaviska språket på hög nivå i tal och skrift. Arbetsuppgifter kommer att avtalas med eventuella sökande.

Läkartjänst via Agila internmedicinare

Att arbeta som internmedicinare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Agder

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bpcxeeyimivy fvi, Dahkwyf
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxfccrlq cgc ddgg GBHTTNVRQGVU F
Region/kommun
Agder/Wtvawiiahmii
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka