Vi söker kardiolog till läkarbemanningsuppdrag i Agder

Är du redo att testa på ett nytt uppdrag i Norge där du får utvecklas både i din yrkesroll samt som person? Då ska du söka detta uppdrag!

Sjukhuset söker en läkare inom allmän invärtesmedicin som ska kunna gastroskopi och göra ultraljudsundersökningar, ekoundersökningar.

Uppdraget avser arbete inom kirurgi och medicin på avdelning.

Välkommen in med en presentation ifall detta skulle vara intressant.

Att ta läkaruppdrag som kardiolog via Agila

Trivs du med att arbeta som kardiolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkarjobb i Agder

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Itwcbncqnex jyj, Dmtvavc
Tidsperiod
49-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän, Kardiologi eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nwnbomu Ywiveml nul b bcbf TQADKMGFBSM
Region/kommun
Agder/Rtivryhxydd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka