Internmedicinare sökes till arbete i Agder

Lungsektionen på medicinska avdelningen behöver nu en läkare med expertis inom lungmedicin/internmedicin.

Arbetsuppgifterna innefattar sedvanligt arbete på avdelning och mottagning. I uppdraget ingår inte tumörorienterad behandling.

Varmt välkommen in med en presentation ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta uppdrag som internmedicinare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Agder en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uptibmenqebk wna, Womss
Tidsperiod
1 (2024)-52 (2024)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mleompqt abi iecf UQPNQYDFICBE C
Region/kommun
Agder/Egvgidscjplp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka