Agila söker gastroenterolog till uppdrag i Agder

Är du redo för en ny utmaning? Till detta norska sjukhus söker vi nu en läkare för arbete på medicinkliniken. Här utreds och behandlas patienter med varierande internmedicinska sjukdomstillstånd.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt arbete på medicinavdelning och mottagning. Du arbetar självständigt såväl som i tvärprofessionella team för att erbjuda en god och trygg vård.

Att jobba som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkaruppdrag i Agder

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nørejpqgx abf, Oajqsqh
Tidsperiod
41-52
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jklpjaosnvsc e hgfa JKOATDH
Region/kommun
Agder/Wilkwnl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka