Bemanningsuppdrag för gastroenterolog i Agder

Är du redo att testa på ett nytt uppdrag i Norge där du får utvecklas både i din yrkesroll samt som person? Då ska du söka detta uppdrag!

Sjukhuset söker en läkare inom allmän invärtesmedicin som ska kunna gastroskopi och göra ultraljudsundersökningar, ekoundersökningar.

Uppdraget avser arbete inom kirurgi och medicin på avdelning.

Välkommen in med en presentation ifall detta skulle vara intressant.

Att arbeta som läkare via Agila

Att arbeta som gastroenterolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Agder?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qahtaysrhfr oco, Qykstdu
Tidsperiod
8, 10-26
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oincwuj Kovdpyy gjy g cega TRUHWFSIPHG
Region/kommun
Agder/Glheschbkgw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka