Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Agder

Letar du efter ett nytt och spännande uppdrag i Norge? Då har du hamnat på rätt ställe! Vi söker en läkare som vill ta sig an en utmaning och utvecklas i sitt yrke.

Den aktuella enheten är en allmän psykiatrisk specialisthälsovård för vuxna över 18 år med psykisk ohälsa. Här kommer patienter få hjälp med akut krisinsats, specialiserad bedömning och öppenvård. Det finns en slutenvårdsavdelning och ambulerande service vid behov.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbete.

Att arbeta som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Agder en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aøosdojyh aks, Arsq - FLV, Youpqw
Tidsperiod
21-26, 33-50
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jqugfnl Yvxaems ikd a egdc Rvmhgxoygcs
Region/kommun
Agder/Fxxkcth
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka