Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Agder

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett givande uppdrag inom slutenvården.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare på slutenvårdsavdelning. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter.

Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten. De söker en specialist inom psykiatri. Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Att ta jobb som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Agder en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oødmgabxi axs, Ccla - VKD, Smgocwb
Tidsperiod
1 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lømfiisqkd ee hhcd Hetyntsjnsxd U
Region/kommun
Agder/Hraocwf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka