Vi söker röntgenläkare till uppdrag i Agder

Vill du arbeta som läkare på ett större sjukhus i Norge? Då har vi ett uppdrag för dig!

Denna röntgenavdelning utför både akuta och planerade undersökningar, bland annat konventionell röntgen, CT, MR och ultraljud. De söker nu en läkare som vill bli en del av teamet. I arbetet ingår att tolka och bedöma bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter.

De söker dig med gedigen erfarenhet inom CT och/eller undersökningar av skelett/thorax. Du bör även kunna flytande norska, både i tal och skrift.

Att ta läkararbete som röntgenläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Agder

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bqquano oun, døpnaqt
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gvclvhxpqijk h acad NOEQJUA
Region/kommun
Agder/Pxktwro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka