Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Agder

Vill du arbeta som läkare på ett större sjukhus i Norge? Då har vi ett uppdrag för dig!

Denna röntgenavdelning utför både akuta och planerade undersökningar, bland annat konventionell röntgen, CT, MR och ultraljud. De söker nu en läkare som vill bli en del av teamet. I arbetet ingår att tolka och bedöma bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter.

De söker dig med gedigen erfarenhet inom CT och/eller undersökningar av skelett/thorax. Du bör även kunna flytande norska, både i tal och skrift.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgenläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Agder?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wysrsuc pfa, søtwrlr
Tidsperiod
11-43
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jxiyvabliukl g dhai DSGDWEL
Region/kommun
Agder/Cnikive
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka