Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Ale

Stort behov av läkare till vårdcentral ca tre mil norr om Göteborg (pendeln tar 20 minuter från Göteborg).

Behovet avser heltid med start imorgon 28/9 till och med 14 oktober (goda möjligheter till förlängning).

Uppgifterna är akuta patienter samt svara sjuksköterskor på akuta frågor (patienter som kommer akut till exempel).

Vårdcentralen har drygt 8000 listade.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Ale

I storstadsregionen Storgöteborg ligger Ale kommun. Kommunen som har en stadig befolkningstillväxt består i huvudsak av tätorterna Nödinge-Nol, Surte, Älvängen och Skepplanda. Längst med kommunen flyter Göta älv som alltid varit en viktig transportväg där handel, människor och makt flödat. Här kan du bland annat besöka Sveriges äldsta sluss, Ale vikingagård och glasbruksmuseet Surte glasbruk. Visste du att mannen som formgav Coca-Cola-flaskan, Alexander Samuelsson, kom från Surte glasbruk? Ale Arena rymmer en stor bandyplan och det finns många fina badplatser i kommunen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Ale
Faktaruta
Uppdragsgivare
CGD Dwctuphwwpkw
Tidsperiod
14-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tbhydneda. ec ega cc XÆAVJVP
Region/kommun
Västra Götaland/Ale
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka