Ledigt jobb för allmänläkare i Alingsås

Vill du ha ett stimulerande arbete och bli del av ett kompetent team? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Såväl akuta som tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse av primärvård väntar ett spännande uppdrag.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Varför ta läkarjobb via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkarjobb i Alingsås

Alingsås kommun bildades vid kommunreformen 1971 genom ombildning av stadskommunen Alingsås stad och är bland annat känd för alla sina kaféer. I anslutning till staden finns både bra fiskevatten och badsjöar. På sommaren anordnas den årliga Potatisfestivalen som lockar mycket turister samt lokalbefolkning. Varje höst anordnas "Lights in Alingsås", ett evenemang där kommunen tillsammans med de kommunala bolagen och Sparbanken Alingsås bjuder in ljusdesigners från hela världen för att tillsammans med studenter ljussätta offentliga miljöer i staden. Lights in Alingsås lockar cirka 50 000 besökare och har fått ett internationellt rykte bland ljusdesigners.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Alingsås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæqfxiy Xæloævfxo
Tidsperiod
23-25, 27-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ræyfm Xlalswytm df O bba hi RAVTQGÅP
Region/kommun
Västra Götaland/Alingsås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka