Vi söker öron-, näsa, -halsläkare till uppdrag i Alstahaug

Är du i jakt på en stimulerande och utvecklande arbetsroll? Denna kirurgiska enhet är i behov av en medarbetare för att stärka upp verksamheten och erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter.

Som en del av detta team kommer du att få arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Arbetsuppgifterna innebär omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och teamarbete för att säkerställa en effektiv och kvalitativ vårdmiljö.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Att arbeta som öron-, näsa, -halsläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som öron-, näsa, -halsläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Alstahaug en spännande plats för läkarjobb

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qaykumtghøya win, Carmcul
Tidsperiod
36, 41-44
Efterfrågad kompetens
Öron-näs-halssjukdom
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka