Bemanningsuppdrag för internmedicinare i Alstahaug

Vill du arbeta som läkare i Norge och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Då kan detta uppdrag passa dig!

Medicinkliniken på detta norska sjukhus har behov av fler medarbetare för arbete på avdelning och/eller mottagning. Här utreds och behandlas patienter med olika internmedicinska sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig att arbeta med vanligt förekommande uppgifter som läkare på medicinklinik.

Det finns möjlighet till jourarbete, men det är inte något krav.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkaruppdrag i Alstahaug

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjigylhyrøuo hcl, Ijnffvm
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uuendmpogovxqw d ebbh WSQUNQIGPØVF
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka