Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Alstahaug

Vill du arbeta som läkare i Norge och samtidigt få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Då kan detta uppdrag passa dig!

Medicinkliniken på detta norska sjukhus har behov av fler medarbetare för arbete på avdelning och/eller mottagning. Här utreds och behandlas patienter med olika internmedicinska sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig att arbeta med vanligt förekommande uppgifter som läkare på medicinklinik.

Det finns möjlighet till jourarbete, men det är inte något krav.

Att arbeta som läkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkarjobb i Alstahaug?

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qwyethsycøsg cel, Pvfitnv
Tidsperiod
40-41
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ltpjwvrglscqdx a afih LCKHVBDMPØUU
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka