Röntgenläkare sökes till tjänst i Alstahaug

Denna röntgenavdelning har nu behov av en specialistläkare som kan komplettera teamet.

Enheten är allmänradiologisk men innehåller högspecialiserad diagnostik.

Här utförs slätröntgen, ultraljud, DT, MR.

Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som allmänradiolog på röntgenavdelning.

Om du är radiolog är du välkommen med din ansökan.

Att ta läkarjobb som röntgenläkare via Agila

Att arbeta som röntgenläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkararbete i Alstahaug?

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tkwekvcooøkr hpr, Cødbjpa
Tidsperiod
30
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vwpngkwaqkxooi h hgad MFFVCVYVYØSB
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka