Agila söker röntgenläkare till uppdrag i Alstahaug

Mottagningen söker en erfaren läkare med specialistkompetens inom radiologi att ansluta till mottagningens team. Här blir du en del av mottagningens vision att leverera högkvalitativ vård och precision i varje process.

Du kommer varierande arbetsuppgifter, b.la ingår att tolka och bedöma radiologiska bilder för att säkerställa korrekt diagnostisering.

I arbetsrollen ingår också att samarbeta nära med teamet av medicinska specialister för en heltäckande patientvård.

På mottagningen får du aktivt bidra till kvalitetsförbättringar och implementering av bästa praxis inom radiologi.

Att ta bemanningsuppdrag som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgenläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Alstahaug en spännande plats för läkaruppdrag

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jlxerboieøvr nld, Søncaej
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oscbsxsdpuajnu i hghh AYSSMBRVMØEQ
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka