Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Alstahaug

Mottagningen söker en erfaren läkare med specialistkompetens inom radiologi att ansluta till mottagningens team. Här blir du en del av mottagningens vision att leverera högkvalitativ vård och precision i varje process.

Du kommer varierande arbetsuppgifter, b.la ingår att tolka och bedöma radiologiska bilder för att säkerställa korrekt diagnostisering.

I arbetsrollen ingår också att samarbeta nära med teamet av medicinska specialister för en heltäckande patientvård.

På mottagningen får du aktivt bidra till kvalitetsförbättringar och implementering av bästa praxis inom radiologi.

Varför ta läkararbete via Agila?

Arbetet som röntgenläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkarjobb i Alstahaug?

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ccwvuqdipøem fcm, Fødwbje
Tidsperiod
27-28, 30-33
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Prjmsijtkapikk h fgff OIGQOUIFCØKJ
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka