Ledigt jobb för röntgenläkare i Alstahaug

Mottagningen söker en erfaren läkare med specialistkompetens inom radiologi att ansluta till mottagningens team. Här blir du en del av mottagningens vision att leverera högkvalitativ vård och precision i varje process.

Du kommer varierande arbetsuppgifter, b.la ingår att tolka och bedöma radiologiska bilder för att säkerställa korrekt diagnostisering.

I arbetsrollen ingår också att samarbeta nära med teamet av medicinska specialister för en heltäckande patientvård.

På mottagningen får du aktivt bidra till kvalitetsförbättringar och implementering av bästa praxis inom radiologi.

Läkararbete via Agila röntgenläkare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Alstahaug en spännande plats för läkararbete

Alstahaugs kommun är en norsk kommun i Nordland fylke, vars centralort är staden Sandnessjøen. Den omfattar ön Alsten och ytterligare cirka 920 småöar. Huvudnäringarna i kommunen är handel, service, jordbruk, transportindustri och mekanisk industri. Den kända bergformationen "De syv søstre" ligger i kommunen. De syv søstre officiellt och rekommenderat namn Sju søstre, är en bergsformation på ön Alsten i Nordland i Norge.Det finns stig mellan topparna och en tur över samtliga brukar ta 12-15 timmar i måttligt krävande takt.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Alstahaug
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sfahvvnvaøbd aco, Qøxkesa
Tidsperiod
41-42, 47, 50
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Nordland/Alstahaug
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka