Agila söker allmänläkare till uppdrag i Alvesta

Nu söker vi en läkare som vill jobba på en vårdcentral med en komplett primärvård och god tillgänglighet.

Arbetet består av sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket innebär att du tar emot barn och vuxna som är sjuka i behov av råd eller vård.

Teamet arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning samt remitterar till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök förekommer.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Att ta läkaruppdrag som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkarjobb i Alvesta?

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Neokot Hi
Tidsperiod
8 (2024), 10 (2024)-26 (2024), 34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yuxcjhvdw e gegba DKBYLU
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka