Allmänläkare sökes till tjänst i Alvesta

Vill du arbeta på en vårdcentral med ett stort tjänsteutbud? Då ska du söka detta uppdrag.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Arbetet innebär sedvanligt primärvårdsarbete med såväl planerade patientbesök som drop-in-mottagning. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete, där du behandlar patienter i olika åldrar med varierande sjukdomsbakgrund.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin.

Att jobba som läkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkaruppdrag i Alvesta?

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhjnayr GF
Tidsperiod
50, 52, 16 (2023), 22 (2023)-26 (2023), 28 (2023)-30 (2023), 32 (2023)-34 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dixjngjigdnx bA Dxxlixv
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka