Läkare sökes till jobb i Alvesta

Vill du arbeta på en vårdcentral med ett stort tjänsteutbud? Då ska du söka detta uppdrag.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Arbetet innebär sedvanligt primärvårdsarbete med såväl planerade patientbesök som drop-in-mottagning. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete, där du behandlar patienter i olika åldrar med varierande sjukdomsbakgrund.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Alvesta?

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qpqjjye MR
Tidsperiod
24, 26, 28-30, 32-34, 48-49, 51-52, 2 (2024), 13 (2024)-34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qskisybfiyxw gC Arrmdpv
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka