Allmänläkare sökes till jobb i Alvesta

Vill du arbeta på en vårdcentral med ett stort tjänsteutbud? Då ska du söka detta uppdrag.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Arbetet innebär sedvanligt primärvårdsarbete med såväl planerade patientbesök som drop-in-mottagning. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete, där du behandlar patienter i olika åldrar med varierande sjukdomsbakgrund.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin.

Att arbeta som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Alvesta en spännande plats för läkaruppdrag

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jrdjlbh AA
Tidsperiod
23-26, 28-30, 32-34, 36-38, 40-46, 48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vycnvssefctn iA Dalqlnn
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka