Allmänläkare sökes till uppdrag i Alvesta

Nu söker vi en läkare som vill jobba på en vårdcentral med en komplett primärvård och god tillgänglighet.

Arbetet består av sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket innebär att du tar emot barn och vuxna som är sjuka i behov av råd eller vård.

Teamet arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning samt remitterar till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök förekommer.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkararbete i Alvesta

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Coxavj Ny
Tidsperiod
22-24, 36, 40, 44, 48
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxcjucyjp g MIROGM
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka