Agila söker allmänläkare till uppdrag i Alvesta

Nu söker vi en läkare som vill jobba på en vårdcentral med en komplett primärvård och god tillgänglighet.

Arbetet består av sedvanligt vårdcentralsarbete, vilket innebär att du tar emot barn och vuxna som är sjuka i behov av råd eller vård.

Teamet arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning samt remitterar till specialistvård, rehabilitering och uppföljning. Både drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök förekommer.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Alvesta

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ielago Nn
Tidsperiod
2 (2023)-24 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Orjknnqet d NYJTBB
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka