Läkare sökes till uppdrag i Alvesta

Vill du arbeta på en vårdcentral med ett stort tjänsteutbud? Då ska du söka detta uppdrag.

Vårdcentralen erbjuder hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Arbetet innebär sedvanligt primärvårdsarbete med såväl planerade patientbesök som drop-in-mottagning. Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete, där du behandlar patienter i olika åldrar med varierande sjukdomsbakgrund.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, alternativt annan specialistkompetens eller ST inom allmänmedicin.

Att ta läkaruppdrag som läkare via Agila

Arbetet som läkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkaruppdrag i Alvesta?

Kommunens tätorter Alvesta, Moheda och Vislanda med flera ligger cirka två mil väster om Växjö. Järnvägsknuten Alvesta räknas som den störta tätorten i kommunen. I kommunen finns massor av välsorterade gårdsbutiker med specialiteter från hela Småland. Om du uppskattade 60-talets folkparksfestivaler så har du möjligheten att sommartid återuppleva den i Alvesta kommun. Runt sjön Åsnen kan du cykla en runda på 14 mil och knappt halva sträckan är helt bilfri vilket gör det möjligt att njuta av naturen på bästa sätt. När du är på plats måste du smaka på Alvesta glassen.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Konsultchef
Alvesta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fhkaynv XR
Tidsperiod
33, 37, 39, 46-48
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eybtpretlhlq eI ihcha Tfcmaap
Region/kommun
Kronoberg/Alvesta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka