Bemanningsjobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Vill du arbeta i Norge? Nu söker vi en läkare för uppdrag inom gynekologi/förlossning. På denna avdelning föds cirka 1 000 barn varje år. Som läkare kommer du att genomföra ultraljudsundersökningar och andra gynekologiska undersökningar. Du kommer att hantera både elektiva och akuta gynoperationer, däribland kejsarsnitt.

De söker en specialist inom gynekologi och obstetrik som behärskar STAN. Erfarenhet av liknande verksamhet i närtid är meriterande.

Att jobba som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkartjänst i Arendal?

Arendal nämns för första gången som en viktig hamn i en tullräkenskapsbok från år 1528. Det finns även andra indikationer som pekar på att Arendal kan vara den äldsta staden i södra Norge. Naturen i Arendal är verkligen fantastisk och det finns många olika sätt att uppleva den på. Många företag anordnar olika vandrings- och hajkutflykter. Det gäller bara att hitta den som just du är sugen på. Om du hellre håller dig inne i stan så måste du besöka Pollen som är Arendals livliga kaj. Här hittar du fiskare som säljer krabbor på fiskmarknaden, pubar och restauranger. En solig dag är det mysigt att bara slå sig ner på en av bänkarna och blicka ut över vattnet. Från Oslo tar dig till enkelt till Arendal med både buss och tåg.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Arendal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iygudyi lhs, Ylt
Tidsperiod
9-40
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tmiiihncbrnv a fhcc Rdqiyhk
Region/kommun
Agder/Arendal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka