Ledigt jobb för röntgenläkare i Arendal

Vill du arbeta som läkare på ett större sjukhus i Norge? Då har vi ett uppdrag för dig!

Denna röntgenavdelning utför både akuta och planerade undersökningar, bland annat konventionell röntgen, CT, MR och ultraljud. De söker nu en läkare som vill bli en del av teamet. I arbetet ingår att tolka och bedöma bilder samt övrigt sedvanliga arbetsuppgifter.

De söker dig med gedigen erfarenhet inom CT och/eller undersökningar av skelett/thorax. Du bör även kunna flytande norska, både i tal och skrift.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som röntgenläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Läkartjänst i Arendal

Arendal nämns för första gången som en viktig hamn i en tullräkenskapsbok från år 1528. Det finns även andra indikationer som pekar på att Arendal kan vara den äldsta staden i södra Norge. Naturen i Arendal är verkligen fantastisk och det finns många olika sätt att uppleva den på. Många företag anordnar olika vandrings- och hajkutflykter. Det gäller bara att hitta den som just du är sugen på. Om du hellre håller dig inne i stan så måste du besöka Pollen som är Arendals livliga kaj. Här hittar du fiskare som säljer krabbor på fiskmarknaden, pubar och restauranger. En solig dag är det mysigt att bara slå sig ner på en av bänkarna och blicka ut över vattnet. Från Oslo tar dig till enkelt till Arendal med både buss och tåg.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Arendal
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hiuacbv ghe, aøecwop
Tidsperiod
33-43
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vyuqyaomjojq i dcbb NRBCVAF
Region/kommun
Agder/Arendal
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka