Bemanningsjobb för allmänläkare i Arjeplog

Välkommen som läkare till denna hälsocentral som har målsättningen att ge alla patienter ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande. Utöver råd och vård kring skador och sjukdomar förekommer ett aktivt hälsofrämjande arbete. I uppdraget ingår sedvanligt mottagningsarbete med både akuta och planerade patientbesök.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med annan specialistkompetens med primärvårdsvana. I uppdraget finns möjlighet till beredskap, men det är inget krav.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkarjobb i Arjeplog

Sveriges till ytan 4:e största kommun med hela 3.100 invånare hittar vi i mellersta Lappland. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan och Uddjaur, den förstnämnde är för övrigt Sveriges djupaste sjö med sina 221 meter. I kommunen finns det cirka 160 mil skoterleder och på berget Galtispuoda är midnattssolen synlig 10 juni till 3 juli. I kommunen finns dessutom goda chanser att få se norrsken. På vintern fördubblas kommunens invånare och en bidragande anledning till det är att att större delen av Europas och Asiens bilindustri har valt Arjeplog som centrum för vinterprover. Boka in dig på AMG Lodge och provkör bilar på is och snö.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Arjeplog
Faktaruta
Uppdragsgivare
Biplxojh WU
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sb Ysfjxowika Xåo g bhh id Edjicikb
Region/kommun
Norrbotten/Arjeplog
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka