Bemanningstjänst för allmänläkare i Arvidsjaur

Välkommen som läkare till denna stabila hälsocentral. Här ingår du i ett team med god kompetens inom flera olika områden.

Hälsocentralen bedriver glesbygdsvård med bland annat DSK-mottagning, mödravård, barnhälsovård, röntgen, lab samt fysioterapi, arbetsterapi och kurator. Utöver detta finns även verksamhet dygnet runt med obs-avdelning, ambulans och jourverksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanligt vårdcentralsarbete. Du kommer att hantera såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkaruppdrag i Arvidsjaur

Tillsammans bildar orterna Arvidsjaur, Glommersträsk och Moskosel Arvidsjaours kommun. Med en historia så långt tillbaka som stenåldern fungerar idag kommunen som en knutpunkt tack vare flygplatsen, järnvägen och Inlandsvägen. I kommunen kan du uppleva den väl bevarade kulturen, vandra i naturen och fiska i de många älvarna. Det bedrivs också en större turistverksamhet med skoterfärder och i samhället finns det en skidanläggning vid Prästberget, och utanför tätorten finns Vittjåkk skidanläggning. Innan du reser vidare, se till att få med dig en av Arvidsjaur Renslakts presentlådor med rökt och torkat renkött i olika former. Dessa är mycket populära och smakar ljuvligt.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Arvidsjaur
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bdvobmdoly DS
Tidsperiod
1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Equmrdgswofvva b had ff LSBFSRLYXK
Region/kommun
Norrbotten/Arvidsjaur
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka