Vi söker allmänläkare till uppdrag i Arvidsjaur

Välkommen som läkare till denna stabila hälsocentral. Här ingår du i ett team med god kompetens inom flera olika områden.

Hälsocentralen bedriver glesbygdsvård med bland annat DSK-mottagning, mödravård, barnhälsovård, röntgen, lab samt fysioterapi, arbetsterapi och kurator. Utöver detta finns även verksamhet dygnet runt med obs-avdelning, ambulans och jourverksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanligt vårdcentralsarbete. Du kommer att hantera såväl drop-in-mottagning som inplanerade patientbesök.

Hälsocentralen söker en specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Arvidsjaur?

Tillsammans bildar orterna Arvidsjaur, Glommersträsk och Moskosel Arvidsjaours kommun. Med en historia så långt tillbaka som stenåldern fungerar idag kommunen som en knutpunkt tack vare flygplatsen, järnvägen och Inlandsvägen. I kommunen kan du uppleva den väl bevarade kulturen, vandra i naturen och fiska i de många älvarna. Det bedrivs också en större turistverksamhet med skoterfärder och i samhället finns det en skidanläggning vid Prästberget, och utanför tätorten finns Vittjåkk skidanläggning. Innan du reser vidare, se till att få med dig en av Arvidsjaur Renslakts presentlådor med rökt och torkat renkött i olika former. Dessa är mycket populära och smakar ljuvligt.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Arvidsjaur
Faktaruta
Uppdragsgivare
Swavjjfojr LC
Tidsperiod
50-52 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hhadhoooalbuok b CPWJGYMFKQ
Region/kommun
Norrbotten/Arvidsjaur
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka