Ledigt jobb för internmedicinare i Arvika

Nu har vi ett intressant och lärorikt uppdrag för dig som vill arbeta inom primärvården! Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten har i dagsläget över 18 000 listade patienter och ungefär 60 medarbetare. Som läkare har du en betydelsefull i verksamheten. Arbetet innebär både akuta och planerade patientbesök där du möter människor med varierande sjukdomstillstånd.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker uppdraget låter intressant – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Att ta läkarjobb som internmedicinare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Arvika en spännande plats för läkartjänst

Arvika kommun är Värmlands näst största kommun befolkningsmässigt och den tredje största till ytan. Arvika är en industristad och när järnvägen anlades 1871 förvandlades Arvika från en handels- och hantverksort till en blomstrande industristad. Orterna Arvika, Jössefors, Edane, Sulvik, Klässbol och Stommen utgör idag kommunen. I många år fördubblades folkmängden sommartid då en av Sveriges största festivaler anordnas, men den sista festivalen anordnades 2010. Idag är Arvika mest känd för sitt rika kulturliv med många kreativa konstnärer och konsthantverkare. Rackstamuseet är en frukt av detta med samling av bland annat lokala hantverkare. Racingföraren Kenny Bräck kommer från kommunen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Arvika
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pscgrd Yx Kotvjvralg
Tidsperiod
48-1 (2023), 5 (2023)-21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbnrbhcp. d KAIAFL
Region/kommun
Värmland/Arvika
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka