Bemanningsuppdrag för gastroenterolog i Arvika

Till medicinkliniken på detta sjukhus söker vi nu en läkare som vill bidra med sin kunskap och erfarenhet. Kliniken består av akutmottagning, medicinmottagning och två vårdavdelningar med allmän internmedicin, varav den ene har en strokeenhet och den andra ett uppdrag i eftervård kardiologi.

Arbetsuppgifterna består i att delta i verksamhetens alla delar, vilket innebär såväl mottagnings- som avdelningsarbete. Handledning av AT-läkare samt mentorskap åt nyanställda kan också förekomma.

Sökande bör vara legitimerad läkare. Fullgjord handledarutbildning är meriterande.

Läkarjobb hos Agila gastroenterolog

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Arvika

Arvika kommun är Värmlands näst största kommun befolkningsmässigt och den tredje största till ytan. Arvika är en industristad och när järnvägen anlades 1871 förvandlades Arvika från en handels- och hantverksort till en blomstrande industristad. Orterna Arvika, Jössefors, Edane, Sulvik, Klässbol och Stommen utgör idag kommunen. I många år fördubblades folkmängden sommartid då en av Sveriges största festivaler anordnas, men den sista festivalen anordnades 2010. Idag är Arvika mest känd för sitt rika kulturliv med många kreativa konstnärer och konsthantverkare. Rackstamuseet är en frukt av detta med samling av bland annat lokala hantverkare. Racingföraren Kenny Bräck kommer från kommunen.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Arvika
Faktaruta
Uppdragsgivare
Psyvks mdehfvy, Xvtxkxxvgohkjtc
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kqdedolkåcis e Dlowev
Region/kommun
Värmland/Arvika
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka