Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Arvika

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter. Patientgruppen består av personer i behov av psykiatrisk specialistvård. Vanliga diagnoser är psykoser, depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då är detta uppdrag något för dig!

Välkommen in med din ansökan!

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Varför läkartjänst i Arvika?

Arvika kommun är Värmlands näst största kommun befolkningsmässigt och den tredje största till ytan. Arvika är en industristad och när järnvägen anlades 1871 förvandlades Arvika från en handels- och hantverksort till en blomstrande industristad. Orterna Arvika, Jössefors, Edane, Sulvik, Klässbol och Stommen utgör idag kommunen. I många år fördubblades folkmängden sommartid då en av Sveriges största festivaler anordnas, men den sista festivalen anordnades 2010. Idag är Arvika mest känd för sitt rika kulturliv med många kreativa konstnärer och konsthantverkare. Rackstamuseet är en frukt av detta med samling av bland annat lokala hantverkare. Racingföraren Kenny Bräck kommer från kommunen.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Arvika
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jxnjhn awcghjfnk ÅQB
Tidsperiod
6-39
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ahgjhdxwårme f ddidf Hsnolo
Region/kommun
Värmland/Arvika
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka