Allmänpsykiatriker sökes till uppdrag i Arvika

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter. Patientgruppen består av personer i behov av psykiatrisk specialistvård. Vanliga diagnoser är psykoser, depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd.

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänpsykiatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Arvika?

Arvika kommun är Värmlands näst största kommun befolkningsmässigt och den tredje största till ytan. Arvika är en industristad och när järnvägen anlades 1871 förvandlades Arvika från en handels- och hantverksort till en blomstrande industristad. Orterna Arvika, Jössefors, Edane, Sulvik, Klässbol och Stommen utgör idag kommunen. I många år fördubblades folkmängden sommartid då en av Sveriges största festivaler anordnas, men den sista festivalen anordnades 2010. Idag är Arvika mest känd för sitt rika kulturliv med många kreativa konstnärer och konsthantverkare. Rackstamuseet är en frukt av detta med samling av bland annat lokala hantverkare. Racingföraren Kenny Bräck kommer från kommunen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Arvika
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qklkay fvstmmc, Bsnpcgjckdv lrbabopres
Tidsperiod
52-2 (2025)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vcuelgrfæxnc h fchhg Qntpnt
Region/kommun
Värmland/Arvika
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka