Allmänläkare sökes till uppdrag i Askersund

Läkare sökes till uppdrag på vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Här väntar ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats i nybyggda lokaler. Arbetsuppgifterna innefattar både planerad mottagning och omhändertagande av akuta åkommor på primärvårdsnivå. Du arbetar självständigt och i team med distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, fysioterapeuter, kurator och psykolog.

De söker dig, läkare med intresse av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Läkaruppdrag hos Agila allmänläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkartjänst i Askersund

Askersunds kommuns 7 tätorter, Askersund, Åsbro, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Hammar och Olshammar, ligger i Örebro län. 1776 brann hela staden ner men tack vare statshjälp och många frivilliga kunde staden byggas upp på nytt bara 10 år senare. Med sin närhet till Vättern erbjuder kommunen naturnära aktiviteter som bad, fiske, trädgårdar och parker. I skärgården finns både arrangerade båtturer och möjligheten att hyra egna båtar. Golfbanan i kommunen rankas som en av distriktets bästa golfbanor och på vintertid finns skridskobanor att besöka. Du hittar flertalet restauranger i kommunen och flera ligger längs Vätterns strand.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Askersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Llxlqpfoekb Qs
Tidsperiod
14 (2024), 19 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Frqxkærfwgb. ea cgheh MKWAHYQFDV
Region/kommun
Örebro/Askersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka