Allmänläkare sökes till jobb i Askersund

Läkare sökes till uppdrag på vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Här väntar ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats i nybyggda lokaler. Arbetsuppgifterna innefattar både planerad mottagning och omhändertagande av akuta åkommor på primärvårdsnivå. Du arbetar självständigt och i team med distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, fysioterapeuter, kurator och psykolog.

De söker dig, läkare med intresse av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Läkararbete i Askersund

Askersunds kommuns 7 tätorter, Askersund, Åsbro, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Hammar och Olshammar, ligger i Örebro län. 1776 brann hela staden ner men tack vare statshjälp och många frivilliga kunde staden byggas upp på nytt bara 10 år senare. Med sin närhet till Vättern erbjuder kommunen naturnära aktiviteter som bad, fiske, trädgårdar och parker. I skärgården finns både arrangerade båtturer och möjligheten att hyra egna båtar. Golfbanan i kommunen rankas som en av distriktets bästa golfbanor och på vintertid finns skridskobanor att besöka. Du hittar flertalet restauranger i kommunen och flera ligger längs Vätterns strand.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Askersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ksttixdfigp Lf
Tidsperiod
23
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cplfdåiijgp. bh cedfd AARDPHTOMY
Region/kommun
Örebro/Askersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka