Agila söker läkare till uppdrag i Askersund

Enheten söker dig till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

Verksamheten har ett brett vårdutbud och i rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen.

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Läkartjänst hos Agila läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkartjänst i Askersund?

Askersunds kommuns 7 tätorter, Askersund, Åsbro, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Hammar och Olshammar, ligger i Örebro län. 1776 brann hela staden ner men tack vare statshjälp och många frivilliga kunde staden byggas upp på nytt bara 10 år senare. Med sin närhet till Vättern erbjuder kommunen naturnära aktiviteter som bad, fiske, trädgårdar och parker. I skärgården finns både arrangerade båtturer och möjligheten att hyra egna båtar. Golfbanan i kommunen rankas som en av distriktets bästa golfbanor och på vintertid finns skridskobanor att besöka. Du hittar flertalet restauranger i kommunen och flera ligger längs Vätterns strand.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Askersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mevorfvfuq As
Tidsperiod
49-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqiemimxqy. hc bdeda WNABEGVHF
Region/kommun
Örebro/Askersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka