Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Askersund

Läkare sökes till uppdrag på vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Här väntar ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats i nybyggda lokaler. Arbetsuppgifterna innefattar både planerad mottagning och omhändertagande av akuta åkommor på primärvårdsnivå. Du arbetar självständigt och i team med distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, fysioterapeuter, kurator och psykolog.

De söker dig, läkare med intresse av primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkararbete i Askersund?

Askersunds kommuns 7 tätorter, Askersund, Åsbro, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Hammar och Olshammar, ligger i Örebro län. 1776 brann hela staden ner men tack vare statshjälp och många frivilliga kunde staden byggas upp på nytt bara 10 år senare. Med sin närhet till Vättern erbjuder kommunen naturnära aktiviteter som bad, fiske, trädgårdar och parker. I skärgården finns både arrangerade båtturer och möjligheten att hyra egna båtar. Golfbanan i kommunen rankas som en av distriktets bästa golfbanor och på vintertid finns skridskobanor att besöka. Du hittar flertalet restauranger i kommunen och flera ligger längs Vätterns strand.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Askersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmgsxhsgoir Xs
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xhdglåvvyjd. bg ebfbb XWIIEPDUIS
Region/kommun
Örebro/Askersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka