Ledigt jobb för allmänläkare i Askersund

Enheten söker dig till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

Verksamheten har ett brett vårdutbud och i rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen.

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkararbete i Askersund

Askersunds kommuns 7 tätorter, Askersund, Åsbro, Åmmeberg, Zinkgruvan, Rönneshytta, Hammar och Olshammar, ligger i Örebro län. 1776 brann hela staden ner men tack vare statshjälp och många frivilliga kunde staden byggas upp på nytt bara 10 år senare. Med sin närhet till Vättern erbjuder kommunen naturnära aktiviteter som bad, fiske, trädgårdar och parker. I skärgården finns både arrangerade båtturer och möjligheten att hyra egna båtar. Golfbanan i kommunen rankas som en av distriktets bästa golfbanor och på vintertid finns skridskobanor att besöka. Du hittar flertalet restauranger i kommunen och flera ligger längs Vätterns strand.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Askersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rkiioieywq QG
Tidsperiod
35-50
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Auriopuofv. dg caihh Abyhwjgdt
Region/kommun
Örebro/Askersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka